Vacature Ambulance Verpleegkundige Bonaire

Wij zoeken met SPOED een Ambulance verpleegkundige voor een vacature bij het Fundashon Mariadal te Bonaire. Ben jij tussen 1 augustus + de 1e week van september beschikbaar om te werken in op 1 van de mooiste eilanden op de Caribbean? Dan willen we met loeiende sirenes met jou in gesprek!

 

Let op ! Voor alle vacatures geldt dat hoe langer jij beschikbaar bent, hoe groter de kans is dat jij zal worden ingezet. Het ziekenhuis streeft naar een inzet van minimaal 6 maanden. 

 

Een unieke, maar leuke vacature. 

Uniek want normaal gesproken moet je minimaal 3 maanden beschikbaar zijn om op Bonaire te kunnen werken. Als Ambulance Verpleegkundige Bonaire ben jij vaak de eerste zorgprofessional ter plaatse. Jij vervult in teamverband met de ambulancechauffeur een cruciale rol bij spoedeisende hulp. Wanneer jij het ter plaatste nodig acht dat de patiënt meegaat naar het ziekenhuis, vervolg jij deze op de SEH. Om deze functie te kunnen vervullen moet je zeer stevig in je schoenen staan.

 

Waar ga je werken op Bonaire?

Het Fundashon Mariadal is het enige ziekenhuis op Bonaire. Het is een algemeen ziekenhuis dat streeft naar voortdurende verbetering van kwaliteit en veiligheid. Er worden diverse basisspecialismen uitgeoefend. De special care beschikt over 2 recovery, 5 dagbehandeling en 5 special care bedden. Als er voor een patiënt zorg nodig is wat niet in het Fundashon Mariadal uitgevoerd kan worden, zal de patiënt met de Air Ambulance naar bijvoorbeeld Colombia worden gebracht. Je hebt te maken met een multiculturele patiëntenpopulatie. Dit zorgt voor een grote diversiteit in het aantal ziektebeelden.

 

Jouw profiel voor de functie Ambulance verpleegkundige Bonaire:
 •  Werkzaam als Ambulance verpleegkundige in Nederland
 • Je bent in het bezit van een diploma Ambulance Verpleegkundige/SOSA
 • Je beschikt over een geldige BIG (her)registratie
 • Ruime werkervaring als Ambulance Verpleegkundige
 • Het werken van een 40-urige werkweek is voor jou geen probleem. Dit is de norm binnen het ziekenhuis
 • Je bent een enthousiasteling die staat te springen voor een buitenlandse uitdaging
 • Flexibele instelling en daarnaast laat jij je niet snel uit het veld slaan en ben je een echte doorzetter
 • Vloeiend in de Nederlandse en Engelse taal. Kennis van de Spaanse taal is een pré. Je bent bereid om Papiamento te leren

 

Dit mag je van onze bemiddeling verwachten:
 • In deze periode wordt huisvesting voor je verzorgd en vergoed door het ziekenhuis
 • Begeleiding door Healthz op het gebied van jouw reis, verblijf en werkomstandigheden. Vanaf het begintraject tot het eind van jouw verblijfsperiode
 • Onze emigratiecoach op Bonaire is bereikbaar als jij daar behoefte aan hebt
 • Voordat je vertrekt krijg je van ons een basisles Papiaments
 • Ieder kwartaal organiseren wij een kennismakingsborrel voor de vertrekkende Caribbean kandidaten
 • En het allerbelangrijkst een ervaring die je nooit meer gaat vergeten

Je komt tijdens jouw inzet in dienst van het Fundashon Mariadal. Voor het salaris en arbeidsvoorwaarden volgen zij de CAO van het ziekenhuis.


Werken op de Caribbean is te gek. Al zeggen we het zelf.

Aruba, Bonaire, Curaçao, Sint Maarten en Sint Eustatius. Alle eilanden zijn enorm verschillend in woon- en werkcultuur. Het leven en werken op de Caribbean is enorme uitdaging en als je daar een tropische omgeving bij optelt, dan klinkt het natuurlijk als een grote droom. En dat is het ook, maar wel eentje waarbij je ervoor kiest om te werken. In je vrije tijd is er volop ruimte voor zon, strand en alle leuke dingen die de eilanden bieden, maar het wordt niet gewaardeerd als dit op de werkvloer een rol gaat spelen. Jij krijgt een kans die voor jouw lokale collega's niet vanzelfsprekend is. Als je via Healthz naar de Caribbean vertrekt, dan vinden wij het belangrijk dat je daar bewust van bent.

 

Sta je open voor een bijzonder avontuur in het buitenland?

Wil je op een veilige en vertrouwde omgeving aan de slag bij een gerenommeerd ziekenhuis op de Caribbean? Voldoe jij aan de genoemde functie eisen van Ambulance Verpleegkundige Bonaire? Dan leren we jou graag kennen!

 

Vragen over deze vacature, de procedure of over het werken op Bonaire kun je stellen aan onze recruiter op +31 (0)20-244 3798! Aanmelden kan door het sollicitatieformulier in te vullen en jouw CV, motivatie en periode van beschikbaarheid daarin aan te geven. Sta je al bij ons ingeschreven? Stuur ons dan een mailtje op info@healthz.eu.

 

Vacature Ambulance Verpleegkundige Bonaire

Ambulance Verpleegkundige
Bonaire
Van: 01/08/2022 - 18/09/2022
1 augustus + de 1e week van september

Contactpersoon

Recruitment team +31(0)20-244 3798 info@healthz.eu