Werken in het ziekenhuis op Bonaire

Laten we eerlijk zijn, het is een droom om te wonen en werken op een eiland waar de zon het grootste deel van het jaar schijnt. Misschien heb jij altijd al eens de uitdaging in het buitenland aan willen gaan. Als zorgprofessional werken op Bonaire is één van jouw tropische opties! Wij willen je daarbij graag helpen in de bemiddeling. Bij het ziekenhuis ‘Fundashon Mariadal’ vind jij via ons jouw gedroomde baan op het eiland Bonaire.

Het eiland Bonaire

Bonaire is een eiland gelegen in het Caribisch gebied. Het is één van de benedenwindse eilanden en behoort tot de ABC-eilanden van de Kleine Antillen. Bestuurlijk vormt Bonaire een bijzondere gemeente binnen Nederland. Samen met Saba en Sint Eustatius worden zij ook wel de BES eilanden genoemd. Bonaire met hoofdstad Kralendijk, ligt 25 km voor de kust van Venezuela aan het zuiden van de Caraïbische Zee. Als je aankomt op Flamingo airport kijk je uit op een prachtige oceaan en een geweldig eiland in de vorm van een boemerang. Alle zee rondom Bonaire en klein Bonaire is een beschermd natuurgebied en is mede vanwege de wind zeer geschikt voor het uitoefenen van watersporten. Wonen en werken op Bonaire is zeker geen straf! In 2019 woonden er ongeveer 20 duizend mensen op het eiland. Dit maakt het eiland populair onder de toeristen die graag rust opzoeken. Ter vergelijking heeft Curaçao 160 duizend inwoners. Doordat Bonaire dunner bevolkt is, bestaat er regelmatig behoefte aan extra verpleegkundigen. Ze kunnen jouw hulp en expertise goed gebruiken!
Solliciteer

Vacatures in de zorg op Bonaire

Als je op Bonaire gaat werken in de zorg, dan kom je in dienst bij belangrijkste opdrachtgever op het eiland: het Fundashon Mariadal. Het is een algemeen ziekenhuis met ruim 600 medewerkers. Zij leveren zorg- en dienstverlening aan zorgvragers in de klinische, poliklinische, ambulante- en thuissituaties. De zorg die door het Fundashon Mariadal geleverd wordt is op Europees-Nederlands niveau. Het ziekenhuis heeft 36 verpleegbedden. Daarnaast zijn er nog 6 bedden beschikbaar voor Special care. Het ziekenhuis werkt nauw samen met het ziekenhuis in Colombia. Dat betekent dat als jij als zorgprofessional gaat werken op Bonaire, het kan zijn dat jij via bijvoorbeeld het air ambulance team in contact kan komen met je collega’s in Colombia.

Zorgprofessionals Bonaire

Werken als verpleegkundige in Bonaire is een mooie uitdaging en een kans om jezelf te ontwikkelen. De stap is best spannend, maar als je denkt aan het prachtige eiland waar je naartoe gaat dan is het stiekem ook wel een droom. Als je niet aan het werk bent, heb je alle tijd om van de zon, het stand en de lokale bevolking te genieten. Werken op Bonaire in de zorg is een leerzame ervaring en als jij je in de cultuur verdiept dan zullen de locals dat zeker waarderen.
Vacatures

Vacatures Bonaire

Healthz is een bemiddelingsbureau. Dat wil zeggen dat wij bemiddelen tussen onze opdrachtgevers en zorgprofessionals met de wens om een waarneming op het eiland te doen. Dat start met de hulp in het solliciteren op de vacature in Bonaire. Als je bent aangenomen dan regelen we met jou alle benodigde documentatie om bijvoorbeeld de werkvergunning in orde te maken. Wij onderhouden al het contact met het ziekenhuis, om het proces soepel te laten verkopen. Ook krijg je van ons advies over het wonen en reizen. Als jij gaat werken op Bonaire, kom je er dus zeker niet alleen voor te staan! Op het eiland is er ten alle tijd een emigratiecoach aanwezig. Zij kan jou helpen met alle vragen die je hebt met betrekking tot het wonen en werken op Bonaire. Je bent meestal niet de enige die deze tropische uitdaging aangaat, daarom organiseren wij een keer per kwartaal een kennismakingsborrel Caribbean. Zo ontmoet je alvast wat (toekomstige) collega’s en lotgenoten. Werken op Bonaire is een ervaring die je nooit meer gaat vergeten. Ben je nieuwsgierig naar wat wij jou te bieden hebben? Neem dan snel contact met ons op of neem eens een kijkje tussen de vacatures.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en vacatures!

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom het werken in de zorg in de Caribbean én in Nederland.