Basisarts vacature

Als jij nog niet precies weet welke kant jij op wilt als arts dan kan je altijd gaan werken als basisarts. Vanuit daar kan jij je specialiseren op verschillende vlakken. In ziekenhuizen op de Caribische eilanden is veel vraag naar basisartsen. De teams zijn daar niet groot en een ondersteunende arts met een brede kennis is van harte welkom. Ben jij die basisarts die op zoek is naar een uitdaging? Reageer dan snel op onze Basisarts vacature!

Vacature basisarts

Als je reageert op een vacature basisarts dan weet je van tevoren dat voor jou geen elke dag hetzelfde gaat zijn. Dat maakt jou ook helemaal niks uit want elk nieuw vraagstuk is voor jou een uitdaging. Als basisarts ben je niet alleen ondersteuner van specialisten, maar je bent ook nog een aanspreekpunt voor patiënten en kan zelf kleine ingrepen uitvoeren. Jij bent een echte allrounder en weet niet wat stilzitten is. Je kan ook reageren op een vacature basisarts als jij je horizon wilt verbreden op het gebied van specialiteiten. Je kan een kijkje nemen bij verschillende specialisaties en misschien kom je er zo achter welke specialisatie het beste bij jou past.

Bekijk onze vacatures!

Vacature basisarts huisartsenpraktijk

De vraag naar huisartsen is groot, daarom bieden wij bij Healthz ook vacature basisarts huisartsenpraktijk aan. Middels deze vacature kun je werken bij een huisartsenpraktijk en je hier specialiseren tot huisarts. Als huisarts ben jij vaak de eerste die een patiënt ziet, dus jouw oordeel is belangrijk. Je mag daarnaast ook medicijnen voorschrijven of kleine ingrepen uitvoeren, dus door jou handelen kan het vaak zo zijn dat een patiënt niet naar het ziekenhuis hoeft. De diversiteit van de vraagstukken is groot. Jij zoekt graag uit wat er met iemand aan de hand is en hebt het geduld om echt naar mensen te luisteren. Hebben we jou zojuist beschreven? Reageer dan snel op onze vacature basisarts huisartsenpraktijk. Wie weet heb jij binnenkort al je eerste patiënt aan het bureau zitten.

Vacature basisarts ouderengeneeskunde

Werk je liever met ouderen? Dan is onze vacature ouderengeneeskunde echt iets voor jou. Je kan ingezet worden in de ouderenzorg in het ziekenhuis, maar je kan als basisarts ook aan de slag in een verpleeghuis of gezondheidscentrum. De vraag naar zorg voor oudere wordt steeds groter, dus specialiseren in ouderengeneeskunde is een goed plan voor de toekomst. Zo zorg jij er voor dat je in de toekomst gegarandeerd een baan hebt. Daarnaast doe jij enorm veel werkervaring op en kan je echt iets betekenen voor de oudere generatie. Ben jij een basisarts en is werken met oudere dus echt iets voor jou? Reageer dan snel op onze vacature basisarts ouderengeneeskunde. Zo kan jij het verschil maken.

Ook als verpleegkundige kun je terecht bij Healtz. Wil je weten welke vacatures wij aanbieden voor verpleegkundige? Neem dan snel een kijkje tussen onze vacatures of neem gerust contact met ons op. Elke Zorgprofessional is welkom bij Healtz!

Solliciteer

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en vacatures!

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom het werken in de zorg in de Caribbean én in Nederland.