Detacheringsbureau zorg

Detachering in vaste dienst bij Healthz NL.

Je bent zorgprofessional in een ziekenhuis, maar je merkt dat je ook wel erg nieuwsgierig bent naar hoe het eraan toegaat op andere werkplekken. Toch vind je de zekerheid om bij één werkgever in dienst te zijn erg fijn. Dan is ons detacheringsbureau in de zorg misschien wel precies datgene wat bij jou past. Je bent bij ons in dienst, maar je gaat aan de slag bij een ziekenhuis in Nederland.

Voordelen van ons zorgdetacheringsbureau

Detacheren bij Healthz NL betekent naast een flexibele baan ook een aantrekkelijk salaris met gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast ontvang je een detacheringsfee bovenop je salaris. Om van en naar jouw opdracht te rijden, heb je natuurlijk wel een auto nodig! Je krijgt daarom de kans om tegen gunstige voorwaarden een leaseauto te rijden. Wij zijn erg trots op ons uitgebreide scholingspakket die we hebben opgezet met ExpertCollege. We bieden jou een scholingsprogramma aan die volledig op maat aan jou wordt aangeboden. En als kers op de taart geven we je jaarlijks de kans om een waarneming bij een ziekenhuis op de Caribbean te doen. Alleen als je in je vrije tijd van zand tussen je tenen houdt dan hè.

Vacatures

Word jij onze vaste collega?

We zijn op dit moment op zoek naar vaste collega’s binnen de volgende functies:

 • Algemeen verpleegkundigen
 • IC verpleegkundigen
 • SEH verpleegkundigen
 • Dialyseverpleegkundigen

 • Anesthesiemedewerkers
 • OK assistenten
 • CSA medewerkers
 • AIOS en ANIOS
 • Medisch specialisten

Flexibel inzetbaar met detachering in de zorg

Wij zijn altijd op zoek naar medische en paramedische zorgprofessionals met ziekenhuiservaring. Wij willen het detacheringsteam van Healthz NL op dit moment graag uitbreiden om aan de grote vraag van onze opdrachtgevers te kunnen voldoen. Daarbij vinden we het belangrijk om onze lijnen met jou kort te houden en een hechte en betrokken groep collega’s te vormen. Als jij je aansluit bij Healthz Zorgprofessionals en onze zorgdetachering ben je verzekerd van leuke collega’s, veelzijdige opdrachtgevers en uitdagend werk.

Detachering

ZZP

Flexdiensten

Hoe werkt detachering in de zorg?

Detachering in de zorg:
Detacheren bij Healthz Nederland betekent dat je bij ons in dienst komt. Wij zijn jouw werkgever en je ontvangt je salaris van ons, maar je maakt je uren tijdens een opdracht bij een ziekenhuis in Nederland. Afhankelijk van de vraag en de afspraak met het betreffende ziekenhuis kan deze opdracht lang- of kortdurig zijn. Onze accountmanager gaat in overleg met jou op zoek naar een opdracht die bij jou past. Als het tekort bij het ziekenhuis is opgelost dan stopt de opdracht en gaan we op zoek naar een andere leuke werkplek. Zo leer je nieuwe werkplekken en werkstructuren kennen en die ervaring is een enorme boost op jouw CV!

Dienstverband & aantal uren:
Je komt bij ons in vaste dienst op basis van een fulltime of een parttime contract.

Profiel:

 • Je bent zorgprofessional en je wil werken in een Nederlands ziekenhuis
 • In het bezit van de benodigde diploma’s en geldige certificaten
 • Minimaal 1 jaar gediplomeerde ziekenhuiservaring binnen de functie waar je naar solliciteert
 • Je hebt een geldige BIG registratie (indien van toepassing op jouw functie)
 • Je hebt de Nederlandse nationaliteit of je bent in het bezit van een geldige werkvergunning voor de functie

Solliciteer

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en vacatures!

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom het werken in de zorg in de Caribbean én in Nederland.