Stage

Stages in de zorg

Stage in het ziekenhuis via Healthz Zorgprofessionals.

Volg jij de opleiding tot verpleegkundige en ben je op zoek naar een stageplaats? Of doe je de studie geneeskunde en wil je een aantal maanden naar het buitenland vertrekken? We kunnen ons voorstellen dat je dat graag bij een ziekenhuis in de Caribbean doet.

Onze bemiddeling op de eilanden wordt aangevraagd om acute tekorten op een bepaalde afdeling in de ziekenhuizen op te lossen. Er wordt verwacht dat de zorgprofessional die komt werken na een korte inwerkperiode direct ingezet kan worden. Je moet daarnaast volledig zelfstandig aan het werk kunnen en bevoegd zijn om alle benodigde handelingen uit te voeren. Vanwege de tekorten er is helaas geen ruimte om stagiaires te begeleiden. Dat is de reden dat wij niet in stageplaatsen in de Caribbean bemiddelen.

Natuurlijk moet je jouw droom om te werken in het ziekenhuis in de Caribbean niet opgeven! Onze opdrachtgevers stellen als eis dat je minimaal 1 jaar gediplomeerde werkervaring hebt in de functie waar jij naar solliciteert. Soms duurt het nog even voordat we een geschikte plek voor jou hebben gevonden. Wij raden je aan om jezelf aan ons voor te stellen zodra jij je diploma hebt ontvangen. Dan gaan we samen kijken naar het perfecte moment voor jouw grote avontuur!

Vacatures

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en vacatures!

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom het werken in de zorg in de Caribbean én in Nederland.