Wij zijn Healthz Zorgprofessionals

Onze diensten, ons verhaal en ons team.
Welkom bij Healthz, hét bemiddelings- en detacheringsbureau voor de Caribische en Nederlandse ziekenhuiszorg. Sinds onze start in 2014, voortkomend uit een voorliefde voor de Caribbean, hebben we met enthousiasme en ambitie Healthz Zorgprofessionals Caribbean opgericht. In de afgelopen negen jaar zijn we uitgegroeid tot een toonaangevend bureau dat gespecialiseerd is in het bemiddelen en detacheren van zorgpersoneel.

Bij Healthz Zorgprofessionals richten we ons op verschillende aspecten binnen de zorgsector. Zo bemiddelen we zorgpersoneel voor ziekenhuizen op Aruba, Bonaire, Curaçao, Sint Maarten en Sint Eustatius. Daarnaast bieden we detacheringsmogelijkheden voor zorgprofessionals die op zoek zijn naar fulltime of parttime posities in Nederlandse ziekenhuizen. Ook voor ZZP’ers bieden we bemiddeling en administratieve ondersteuning binnen de Nederlandse ziekenhuiszorg. Bovendien fungeren we als uitzendbureau voor zorgprofessionals die flexibel willen werken op basis van 0-uren in Nederlandse ziekenhuizen.

Wat ons onderscheidt, is de toewijding en begeleiding die wij onze zorgprofessionals bieden. Al jarenlang geven wij ‘onze’ zorgprofessionals de extra aandacht en ondersteuning die nodig is om van hun ervaring een succes te maken. Ons betrokken team, waarvan het merendeel jaarlijks een waarneming op de Caribbean doet, begrijpt de zorgsector als geen ander. Of het nu gaat om het werken in de zorg, bij een opdrachtgever, op de Caribbean, in Nederland of bij ons op kantoor, het gevoel van thuiskomen is wat wij het allerbelangrijkst vinden.

Bij Healthz hopen we jou binnenkort ook te mogen ontmoeten. Ons team staat klaar om jou persoonlijk te verwelkomen en jou te ondersteunen in jouw zorgcarrière. Hieronder stellen we ons graag aan je voor.

Saludos, groet,

Marjolijn Vlaar

Ben je nieuwsgierig naar de verhalen van onze zorgprofessionals en wil je meer te weten komen over hun ervaringen? Neem dan een kijkje op onze website en ontdek de inspirerende blogs van je voorgangers. Hun verhalen geven een uniek inzicht in het werken bij Healthz en laten zien hoe wij samen met onze kandidaten bouwen aan succesvolle zorgcarrières.

We nodigen je uit om de ervaringen van anderen te lezen en geïnspireerd te raken door de mogelijkheden die Healthz te bieden heeft. Klik hier om de blogs te bekijken en laat je meenemen in de bijzondere reis van onze zorgprofessionals.

Maak kennis met

Team Healthz.
Kopie eegje

Eegje de Leeuw

Finance & Administration Manager

kopie rolf

Rolf van den Broek

Recruiter

kopie iris

Iris Korver

Marketing Manager

kopie jennie

Jennie Overbosch

Accountmanager Zuid-Holland

kopie karin

Karin van Gameren

Recruiter

kopie celinka

Celinka Strijd

Operationeel Manager

kopie marjolijn

Marjolijn Vlaar

Managing Director

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en vacatures!

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom het werken in de zorg in de Caribbean én in Nederland.