Werken in het ziekenhuis op Sint Maarten

Idyllische stranden, groene heuvels, avontuurlijke hikes en een adembenemende onderwaterwereld. Een ziekenhuis dat volop in ontwikkeling is, een uitdagende werkomgeving en een warm welkom van collega’s. Werken op Sint Maarten is een droom voor iedere avonturier. Ben jij een ervaren zorgprofessional en voel jij je thuis binnen een internationale omgeving? Dan wil jij je zeker verdiepen in één van onze vacatures op Sint Maarten!

Het eiland Sint Maarten

Sint Maarten is het Zuidelijke deel van het eiland en behoort tot het Koninkrijk der Nederlanden. Het Noordelijke deel van het eiland is een overzees gebied van Frankrijk en wordt Collectivité de Saint-Martin genoemd. We spreken daarom ook vaak over het Nederlandse en Franse deel. Zowel boven- als onderwater is de natuur op het eiland prachtig! Groen, heuvelachtig, prachtige mangroven en stranden. De voertaal op Sint Maarten (SMX) is Engels, Nederlands wordt steeds minder gesproken. Het land is geen onderdeel van de Europese Unie en er wordt betaald met de Antilliaanse gulden en de Amerikaanse dollar. Op het Zuidelijke deel van het eiland wonen ongeveer 60.000 mensen die gezamenlijk 100 verschillende nationaliteiten vertegenwoordigen. SMX is één van de meest multiculturele eilanden waar wij bemiddelen!
Solliciteer

Vacatures in de zorg op Sint Maarten

Als je wil werken in de zorg op Sint Maarten dan stellen wij je voor bij het Sint Maarten Medical Center (SMMC). Dit ziekenhuis is één van de twee ziekenhuizen die zich op het eiland bevinden en is gevestigd op het Nederlandse deel. Het SMMC telt 71 bedden en er werken 400 collega’s, waarvan 30 specialisten. Het ziekenhuis hecht waarde aan hun internationale en vriendelijke karakter en opleiden speelt een belangrijke rol. Het SMMC ondersteunt niet alleen de bevolking en in de zorg op Sint Maarten, maar indien nodig ook de inwoners van de omliggende eilanden zoals Saba en Sint Eustatius.

Zorgprofessionals Sint Maarten

Werken in de zorg op Sint Maarten is een bijzondere ervaring. Het ziekenhuis heeft ervaring met Nederlandse zorgprofessionals, maar op minder grote schaal dan op bijvoorbeeld Aruba en Curaçao. Dat betekent dat het gezelschap om je heen veel internationaler zal zijn. Engels spreken is voor het werken op Sint Maarten dan ook echt een vereiste. Het is belangrijk dat je jezelf comfortabel in het Engels kan uitdrukken (ook schriftelijk), omdat Nederlands op het eiland niet veel wordt gesproken. Wij ontvangen vanuit het SMMC veel vacatures voor verpleegkundigen, maar ook als je als arts op Sint Maarten wil werken helpen wij je graag verder!
Vacatures

Vacatures op Sint Maarten

jij bent inmiddels vast enthousiast geworden! Als je reageert op één van onze zorgvacatures op Sint Maarten, dan mag je een aantal dingen van ons verwachten. Eerst plannen we een kennismakingsgesprek in en stellen wie je voor aan de opdrachtgever. Als we akkoord krijgen dan gaan we met jou het hele administratieve proces in orde maken. We adviseren je in alle praktische zaken die bij een (tijdelijke) verhuizing komen kijken en begeleiden je gedurende jouw hele verblijf. Ook is onze emigratiecoach op het eiland aanwezig om je te helpen. Werken op Sint Maarten is de perfecte manier om jouw horizon te verbreden. Dus is werken in de zorg jouw passie, ben je niet bang voor een avontuur en wil je dit graag doen op het prachtige eiland Sint Maarten? Kijk dan eens naar onze vacatures Sint Maarten op onze website!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en vacatures!

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom het werken in de zorg in de Caribbean én in Nederland.