Werken in het ziekenhuis op Aruba

The One Happy Island. Er is maar één eiland ter wereld waar die naam op van toepassing is: Aruba! Overheerlijke temperaturen, prachtige witte stranden en de plek waar het leven een versnelling lager is gezet. Wonen en werken in het buitenland is bijzonder en op Aruba kan je als zorgprofessional je hart ophalen. Als preffered supplier van het Horacio Oduber Hospital hebben al veel vacatures op Aruba ingevuld. En menig zorgprofessional geholpen bij het vinden van de perfecte baan in het ziekenhuis op Aruba.

Het eiland Aruba

Aruba is samen met Bonaire en Curaçao één van de ABC-eilanden. Aruba telt een kleine 120.000 inwoners en is een autonoom land binnen het Koninkrijk der Nederlanden. Het is ongeveer zo groot als Texel en er wordt naast Papiaments veel Nederlands en Spaans gesproken. Het mooiste feit dat we met je kunnen delen is dat de zon op Aruba gemiddeld 3200 uur per jaar schijnt. Dat is één van de redenen dat het toerisme de grootste inkomstenbron is van het eiland. Het eiland ontvangt dagelijks gemiddeld zo’n 15.000, veelal Amerikaanse toeristen. Verhuizen naar Aruba is natuurlijk niet iets wat je zomaar doet. Ook al behoort het eiland tot de het Koninkrijk der Nederlanden, is er wel sprake van een emigratie. Aruba is een eiland met zijn eigen gewoontes, cultuur en regels. Voordat je gaat werken op Aruba is het slim om je daarover goed te informeren en wij gaan je daarbij helpen!
Solliciteer

Vacatures in de zorg op Aruba

Stel je eens voor…Als ervaren zorgprofessional een verschil maken op de werkvloer. Buiten werktijd al je tijd doorbrengen met je voeten in het zand. Klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar het kan echt! Er zijn genoeg vacatures op Aruba te vinden en dan met name bij het Horacio Oduber Hospitall (HOH). Wij zijn al jaren de preferred supplier van dit ziekenhuis en we hebben al veel zorgprofessionals kunnen helpen aan een bijzondere waarneming. Het HOH is een algemeen ziekenhuis waar alle grote medische specialismes worden aangeboden. Het ziekenhuis telt jaarlijks meer dan 10.000 opnames en 32.000 bezoeken aan de SEH. Als zorgprofessional kan je via ons een vacature op Aruba vinden die bij jou past.

Zorgprofessionals Aruba

De functies lopen uiteen van arts tot CSA medewerker en van OK assistent tot dialyse verpleegkundige op Aruba. Vanwege de hoogte van het inwoneraantal en toeristen op het eiland zijn er naar verhouding te weinig ervaren zorgmedewerkers op het eiland. Dat biedt jou de kans om tijdelijk of langdurig bij het ziekenhuis te gaan werken. Werken in de zorg op Aruba is een hele bijzondere ervaring. Je komt te werken in een team van vaste collega’s en een aantal collega’s die een tijdelijke waarneming doen. Dat betekent dat het team gewend is om nieuwe collega’s te ontvangen en als jij je aanpast aan de routine van de afdeling dan zal je hartelijk worden verwelkomen.
Vacatures

Vacature Aruba

Of je nou reageert op één van de vacatures voor verpleegkundigen of de vacature voor arts op Aruba, wij ondersteunen jou in het hele proces. Werken op Aruba is een nieuwe, spannende ervaring waarin je jezelf tot het uiterste kan testen. Wij hebben ons gespecialiseerd op het werken in de zorg op Aruba. Als je bij ons op een vacature solliciteert dan zullen wij je begeleiden in het proces van kennismaking tot vertrek. Jij gaat volledig voorbereid beginnen aan het avontuur van je leven. Samen met jou zorgen we ervoor dat het verblijf op het eiland een succes zal worden!

Benieuwd naar meer informatie over Healthz? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en vacatures!

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom het werken in de zorg in de Caribbean én in Nederland.