Werken in de ziekenhuis zorg in Nederland

Detacheren. ZZP. Flexwerken. 0-uren.

Wij willen jouw zorgcarrière niet alleen door de Caribbean avontuurlijk maken. We geloven dat je ook door je ervaringen in Nederland een mooie reis in je professionele en persoonlijk ontwikkeling door kan maken. Daarom zijn wij met Healthz Nederland actief als detacherings- en uitzendbureau in de zorg. Onze focus ligt daarbij op de ziekenhuiszorg.

De tijd dat we jarenlang op één werkplek wilden blijven ligt wel een beetje achter ons. We zijn nieuwsgierig, leergierig en hebben behoefte aan prikkels en uitdaging. Wij willen zorgprofessionals de kans geven om het werken in de zorg op een brede manier te ervaren. Of dat nou in vaste dienst is of op basis van 0-uren, als parttimer of via bemiddeling ZZP. Wij willen jou helpen om alles uit je carrière te halen, tegen aantrekkelijke voorwaarden.

Vacatures

Onze diensten

Dit doen wij voor de Nederlandse markt.

Detacheren in de zorg

Je bent zorgprofessional in een ziekenhuis, maar je merkt dat je erg nieuwsgierig bent naar andere werkplekken. Toch vind je de zekerheid om bij één werkgever in dienst te zijn erg fijn. Dan is detacheren in de zorg misschien wel wat jij zoekt. Je bent bij ons in dienst, maar je gaat op opdrachtbasis aan de slag bij één of meerdere ziekenhuizen in Nederland.

Bemiddeling als ZZP’er

Bemiddeld worden door Healthz als ZZP’er in de zorg betekent dat jij kan focussen op je werk in het ziekenhuis, terwijl wij op zoek gaan naar uitdagende opdrachten die bij jou passen. Je bepaalt zelf welke opdracht je aanneemt en voor welke periode. Ben je nog geen ZZP’er en wil je dat wel graag worden? Dan gaan wij jou daarbij helpen.

Werken van losse diensten

Het werken van losse diensten bij Healthz NL betekent dat jij niets aan ons verplicht bent, tenzij jij daar zelf voor kiest. In deze vorm kan je ons zien als een uitzendbureau in de zorg. Voor ieder gewerkt uur ontvang je van ons een aantrekkelijk loon en een reiskostenvergoeding. Wil je toch de zekerheid van een vaste werkgever, maar niet aan één opdracht gebonden zijn? Afhankelijk van jouw functie kan je voor onze flexpool bij ons in vaste dienst komen.

Werken via Health NL

Laten we kennismaken.

Lijkt het jou interessant om via Healthz als zorgprofessional aan de slag te gaan? Dan leren we je graag kennen! Samen kunnen we bespreken welke vorm van samenwerking en contract het beste bij jou past. We vertellen je alle voor- en tegens van het detacheren, ZZP’en en flexwerken. En gaan open en transparant met jou in gesprek over het salaris en de voorwaarden, omdat we het belangrijk vindt dat je de juiste beslissing maakt.

Healthz Nederland heeft een klein maar betrouwbaar team van vaste en flexibele collega’s. Er is ruimte voor uitbreiding, maar wij vinden het belangrijk dat de persoonlijke benadering en interesse onderling gewaarborgd blijft.

 Jouw profiel

 • De juiste diploma’s voor de functie waar je naar solliciteert
 • Minimaal 2 jaar gediplomeerde en recente werkervaring
 • Je bent flexibel en bereid om te reizen (afstand in overleg)
 • Een zelfstarter en je kan jezelf makkelijk aanpassen binnen een groep
 • Je bezit een geldige BIG registratie (indien van toepassing op jouw beroepsgroep)
 • Je kennis en vaardigheden zijn up-to-date

Onze voorwaarden

Onderstaande voorwaarden zijn voorbeelden en afhankelijk van de contractsvorm die wij met elkaar aangaan.

 • Aantrekkelijk salaris
 • Contract voor bepaalde of onbepaalde tijd
 • Aanvullende detacheringsfee op het salaris
 • Pensioenopbouw
 • Leaseauto of kilometervergoeding
 • Scholingspakket op maat via onze partner ExpertCollege
 • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en ondersteuning
 • Wij zijn dol op teamuitjes en teambuilding

Solliciteer

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en vacatures!

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom het werken in de zorg in de Caribbean én in Nederland.