Vacatures Curaçao

Niet alleen een populaire vakantiebestemming, maar ook het werken op Curaçao is te gek! Bij veel zorgprofessionals staat het werken in het buitenland op hun bucketlist. Op Curaçao schijnt de zon en het buitenleven speelt een grote rol in het dagelijks leven. Veel locals spreken Nederlands, wat het makkelijker maakt om je aan je nieuwe situatie aan te passen. Je ontmoet nieuwe mensen en ontdekt andere culturen, maar ook zal je meer over jezelf leren.

Het eiland Curaçao

Curaçao is een van de benedenwindse eilanden en wordt samen met Aruba en Bonaire de ABC-eilanden genoemd. Het ligt in de zuidelijke Caraïbische Zee voor de kust van Venezuela. Samen met het onbewoonde Klein Curaçao vormt het een autonoom land binnen het Koninkrijk der Nederlanden. Vanwege de Hollandse architectuur wordt de hoofdstad Willemstad soms wel het Amsterdam van het Westelijk halfrond genoemd. Het eiland telt 155.000 inwoners en de ziekenhuiszorg vindt voor een groot deel plaats in het Curaçao Medical Center. Een gloednieuw ziekenhuis waar regelmatig behoefte is aan de inzet van ervaren zorgprofessionals. Om aan die vraag te voldoen zetten wij ons in om ervoor te zorgen dat het werken in Curaçao voor verpleegkundigen en andere zorgprofessionals zo soepel mogelijk verloopt.
Solliciteer

Vacatures in de zorg op Curaçao

Als Healthz Zorgprofessionals hebben wij ons gespecialiseerd in vacatures in de zorg op de Caribbean. Ons aanbod in zorgvacatures is breed, variërend van (gespecialiseerd) verpleegkundigen en OK assistenten tot CSA medewerkers en artsen. Onze belangrijkste opdrachtgever op het eiland is het Curaçao Medical Center. Toen dit ziekenhuis in 2019 werd geopend, kreeg de zorg op Curaçao een enorme upgrade. Het is een state-of-the-art algemeen ziekenhuis dat basic en high level zorg biedt aan de inwoners van Curaçao en de nabijgelegen eilanden. Ze hebben een samenwerkingsverband opgezet met het UMC Groningen, het Erasmus MC en het Fundación Cardiofantil in Colombia. Dus ben jij op zoek naar een nieuwe professionele uitdaging en wil je iets betekenen voor de inwoners van Curaçao? Bekijk dan eens alle vacatures in Curaçao op onze website.

Voorwaarde voor het reageren op een vacature op Curaçao is dat je ziekenhuiservaring hebt en BIG geregistreerd bent (indien van toepassing op jouw specialisme). Als Nederlands bemiddelingsbureau in de zorg mogen wij op Curaçao vanwege de werkvergunning alleen zorgprofessionals bemiddelen met de Nederlandse nationaliteit.

Zorgprofessionals Curaçao

Vanwege de verhouding van zorgpersoneel, inwoneraantal en de hoeveelheid toeristen op het eiland, is de vraag naar ervaren zorgprofessionals op Curaçao hoog. Gekwalificeerd zorgpersoneel is essentieel voor het professionaliseringstraject in het ziekenhuis. Onze bemiddeling is gericht op het waarborgen van de kwaliteit van het zorgwerk op Curaçao. Het is een enorme booster op je CV om te werken als verpleegkundige op Curaçao, maar ook als je ervaring hebt op een ander (specialistisch) gebied binnen de ziekenhuiszorg kan je bij ons voor bemiddeling terecht.

Naast de vele verpleegkundige vacatures, kan je uiteraard ook als werken als arts op Curaçao. Vanwege de beperkte opleidingsmogelijkheden op het eiland zelf, worden veel artsen van buiten het eiland aangetrokken. Ben jij in Nederland werkzaam als A(N)IOS, basisarts of medisch specialist dan is een werkervaring op Curaçao een waardevolle aanvulling op jouw kennis. Als arts op Curaçao zal je meer dan in Nederland ziekenhuisbreed werkzaam zijn. Door het werken met kleinere, multiculturele teams en patiënten zullen ook jouw communicatieve vaardigheden positief geprikkeld worden!

Vacatures

Werken op Curaçao

Ben je enthousiast geworden over het werken in de zorg op Curaçao? Onder de naam Healthz Zorgprofessionals Caribbean bemiddelen wij al jaren in tijdelijk en vast werk op Curaçao. Voor medische en paramedische vacatures in de zorg op Curaçao ben je daarom bij ons aan het juiste adres. Wij helpen met het organiseren van waarnemingen in de ziekenhuiszorg op het eiland. We begeleiden zorgprofessionals (met ziekenhuiservaring) en helpen je om alle administratieve en praktische zaken te regelen voordat je vertrekt. Zo wordt de waarneming niet alleen voor jou een succes, maar ook voor de opdrachtgever. Met de juiste begeleiding en voorbereiding zal je op korte termijn zelfstandig aan de slag kunnen binnen het ziekenhuis en je zonnige draai vinden op het eiland.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en vacatures!

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom het werken in de zorg in de Caribbean én in Nederland.