Bemiddelingsbureau ZZP zorg

Routing bemiddeling Caribbean

Nadat je je bij Healthz hebt aangemeld nemen wij contact met je op. We zullen je vragen om je CV en motivatie naar ons toe te sturen. Daarna maken we op zeer korte termijn een persoonlijke afspraak bij ons op kantoor.
Kennismakingsgesprek
Tijdens deze kennismaking vertellen wij je alles over het werken en wonen op de Caribbean. Dit is namelijk per eiland verschillend. Het fijne van zo’n gesprek is dat je al je vragen direct aan ons kunt stellen. Vanaf dit moment zullen we je intensief gaan begeleiden van begin tot eind.
Skype gesprek
Na onze kennismaking zullen wij contact opnemen met een van onze contactpersonen op het betreffende eiland. Wanneer er interesse is in jouw inzet, volgt er een kennismakingsgesprek met de manager van de afdeling en manager van afdeling P&O. Dit gesprek zal online plaatsvinden via Skype.
Belangrijke zaken regelen
Wanneer jullie samen tot een positieve conclusie zijn gekomen zullen er een aantal belangrijke zaken geregeld moeten worden. Denk aan het aanvragen van een visum en werkvergunning. Healthz zal je ook tijdens dit proces begeleiden. Ook zorgen wij ervoor dat overige zaken worden geregeld zoals transfer vanaf de Airport en dat je in contact komt met je collega’s.

Goed om te weten: er is altijd een emigratiecoach van Healthz aanwezig op het eiland. Daarnaast zullen wij een aantal keren per jaar bij je op bezoek komen.

Neem contact op!

Lange of korte periode werken

Je kunt voor verschillende periodes op de eilanden werken. Echter heeft een langere periode onze voorkeur. Er zijn doorlopend vacatures in diverse specialismen voor de langere duur.

Maar er zijn met regelmaat ook vacatures voor korte waarnemingen vanaf 1, 2 of 3 maanden. Hier wordt wisselend de volledige huisvesting, autohuur en ticket vergoeding gerealiseerd.

Arbeidsvoorwaarden

Je treedt altijd in dienst van het ziekenhuis of de instelling. Dit is een richtlijn betreft de arbeidsvoorwaarden. Dit verschilt per eiland en kan per contract afwijken.

Let op: Dit zijn voorbeelden van de vergoedingen. Je vindt de specifieke voorwaarden voor een deel bij de betreffende vacature.

  • Salaris conform CAO betreffende eiland;
  • Vergoeding retour vliegticket;
  • Huisvesting kan 1e tot 4e maand vergoed worden (afhankelijk van welk eiland);
  • Autohuur afhankelijk van welk eiland/ ziekenhuis en de periode van de waarneming;
  • Vergoeding verhuiskosten afhankelijk van de periode van de waarneming;

Solliciteer

Werken binnen de zorg in het buitenland

Werk je als zelfstandige in de zorg en heb je altijd al eens de droom gehad om in het buitenland te werken? Heb je het tot nu toe altijd uitgesteld omdat je niet weet waar je moet beginnen of omdat het té spannend is? Zoek dan niet verder! Bemiddelingsbureau zzp zorg Healthz kan jou hierbij verder helpen. Wij zorgen namelijk voor bemiddeling naar Caribische eilanden voor medewerkers in de zorg. De Caribische eilanden zijn prachtige plekken om te mogen werken, met goed weer en veel ontspanning. Daarbij kun jij aan de grondslag staan van de modernisering van de medische instituten op de caribische eilanden.
Bemiddeling carribean
Healthz zorgprofessionals is een organisatie die zorgt voor bemiddeling in de carribean voor zorgpersoneel. Zo verzorgen wij onder andere de detachering, waarnemingen en opdrachten voor werkenden in de zorg. Er is altijd vraag naar medisch en paramedisch personeel, zowel verpleegkundigen, artsen, medisch managers als ZZP’ers. Wij verzorgen zowel de bemiddeling voor Aruba, de bemiddeling voor Bonaire en de bemiddeling voor Curaçao. Het aanbod varieert van tijdelijke banen tot aan vaste banen. Dankzij onze jarenlange ervaring als bemiddelingsbureau van Caribische eilanden weten we als geen ander dat de overstap soms moeilijk kan zijn. Wij geven alle kandidaten die hier naartoe komen dan ook met veel plezier de aandacht en begeleiding die ze nodig hebben om er een succesvol verblijf van te maken.
Vacatures

Arbeidsbemiddeling zorg

Healthz heeft door de jaren heen een groot klantennetwerk kunnen opbouwen op de boven- en onderwindse Caribische eilanden als arbeidsbemiddeling voor zorgpersoneel. Hierdoor zijn wij hét aangewezen bemiddelingsbureau voor zzp zorg op zowel Aruba, Bonaire en Curaçao. Wij zijn zelfs dé exclusieve bemiddelingspartner van Aruba, omdat het geleverde werk van Nederlands zorgpersoneel hier ook niet onopgemerkt is gebleven. Naast het werk dat veel voldoening geeft, is het ook een prettige omgeving om te verblijven. Voor velen is deze combinatie dé doorslaggever om hier als zorgmedewerker aan de slag te gaan.
Bemiddeling Aruba, Bonaire en Curaçao
Aruba, Bonaire en Curaçao zijn prachtige eilanden met een rijk Nederlands verleden. Daarom ook dat veel Nederlanders hier ieder jaar nog vaak naartoe gaan. Wij van Healthz bemiddelingsbureau zorg begrijpen maar al te goed dat er genoeg mensen zijn die dromen van een buitenlandse baan. Gedurende het jaar zijn er altijd wel vacatures in het Caribische gebied te vinden voor zorgpersoneel. Wij verzorgen dan ook met veel passie en ervaring de bemiddeling op Aruba, Bonaire en Curaçao voor zorgpersoneel in Nederland. Als je namelijk alles zelf moet gaan regelen, dan kan het jou wel eens veel tijd en moeite gaan kosten. Door te kiezen voor bemiddelingsbureau zzp zorg Healthz, zal het overgrote deel al voor jouw geregeld worden. Zo kun jij met een frisse kop beginnen aan jouw nieuwe avontuur in een van de Caribische eilanden!
Begin je avontuur!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en vacatures!

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom het werken in de zorg in de Caribbean én in Nederland.