Vacature verpleegkundige

Het is misschien wel een van de mooist beroepen die er is: verpleegkundige. Wil jij je werkervaring verbreden binnen Nederland of op de Caribische eilanden? Dan ben jij bij Healthz aan het juiste adres. Wij hebben ontzettend veel verpleegkundige vacatures open staan, dus er zit vast wel iets voor jou tussen. Wil je liever werken op detachering basis of als ZZP-er? Ook dan is Healthz de beste plek voor jou!

Verpleegkundige vacature

Voor verpleegkundige vacatures hoef je niet ver te zoeken. Er is namelijk een groot tekort aan verpleegkundig personeel. Jij hoeft dus nooit bang te zijn dat je geen baan zult hebben. Daarnaast is het ook nog eens heel prettig werk. Je maakt onderdeel uit van een team en probeert samen met je collega’s alles er uit te halen om de patiënt zo goed mogelijk te gaan behandelen. Als jij reageert op een van onze vacature verpleegkundige dan gaan wij samen met jou in gesprek over welke opdracht bij jou past. Daarnaast zullen wij jou van A tot Z begeleiden om te zorgen dat jij zeker weten op de goede plek terecht komt. Jij gaat namelijk de zorg dragen over het totale zorgproces van een patiënt. Verpleegkundige is een zorgzame en dankbare baan. Ben jij die flexibele kracht met een hands-on mentaliteit? Dan heten wij jou graag welkom in het team van een van onze partner ziekenhuizen!
Bekijk onze vacatures!

Vacature leerling verpleegkundige

Ben jij nog in opleiding en ben je op zoek naar een goede plek om te leren? Ook dan helpen wij jou graag. Wij hebben namelijk ook vacature voor leerling verpleegkundige open staan. Als leerling is geen dag hetzelfde. De ziekenhuizen waar wij mee samenwerken helpen jou graag met het behalen van jouw diploma. Daarnaast heb jij een heel dankbare baan en zelfs als leerling verpleegkundige kan jij het verschil maken. Verpleegkundige zijn van onschatbare waarde voor de hele maatschappij. Ook je leertijd maakt niet uit. Hoe oud je ook bent, je mag altijd reageren op een van onze vacature leerling verpleegkundige. Als laatste zijn onze partners enorm flexibel, jij krijgt de ruimte om tijd te steken in het theoretisch deel van je opleiding en in de praktijk mag jij echt de handen uitsteken. Ben jij al helemaal enthousiast geworden? Neem dan snel contact met ons op!

Vacature hbo verpleegkundige

Verpleegkundige zijn is je passie, maar je wilt ook graag meer van de wereld zien. Kijk dan eens tussen onze vacatures op een van de Canarische eilanden. Wij hebben vacatures voor Aruba, Bonaire Curaçao en nog veel meer. Als hbo verpleegkundige ben je van harte welkom in een van de ziekhuizen op deze eilanden. In je vrije tijd kan je genieten van het heerlijker tropische weer en je bent nooit alleen. Vele zorgprofessionals zijn je voor gegaan en misschien ben jij wel de volgende! Lijkt je dit wat? Reageer dan snel op een van onze vacature hbo verpleegkundige en wie weet werk jij over een paar maanden op een van de prachtige Caribische eilanden.

Solliciteer

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en vacatures!

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom het werken in de zorg in de Caribbean én in Nederland.