Vacature Oncologieverpleegkundige Aruba

Jouw ervaring, expertise en passie inzetten op ??n van de meest fijne plekken op de Caribbean. Dat kan als Oncologieverpleegkundige Aruba bij het Dr. Horacio E. Oduber ziekenhuis. Je gaat werken in een ziekenhuis wat volop in ontwikkeling is, zowel in zorg als locatie. In je vrije tijd geniet je volle bak van alle zon, zee en strand dat het eilandleven jou te bieden heeft. Reageren op deze vacature kan als je minimaal 4 maanden beschikbaar bent voor inzet.

 

Het Horacio Oduber Hospital

De oncologieverpleegkundige Aruba (...jij?!...) gaat werken in het Horacio Oduber Hospital. Dit algemene ziekenhuis telt 172 bedden en ruim 900 medewerkers. Alle grote medische specialismen worden aangeboden, jaarlijks zijn er zo'n 10.000 ziekenhuisopnames en 32.000 bezoeken aan de spoedeisende hulp. Als exclusief partner van het ziekenhuis zetten zij via ons geregeld personeel in vanuit Nederland. Deze ervaring zal het makkelijker maken om jezelf snel op je plek te voelen tijdens deze spannende stap naar het buitenland. Het gebouw waarin het ziekenhuis is gevestigd, is gemoderniseerd en uitgebouwd. Het eiland telt ongeveer 120.000 inwoners en wordt dagelijks bezocht door 15.000 toeristen. Als enige aanbieder van ziekenhuiszorg is het hele eiland aangewezen op het Horacio Oduber Hospital.

 

Wat wordt er verwacht van de oncologieverpleegkundige Aruba?
 • Je bent in het bezit van een diploma verpleegkunde A/HBO-V, aangevuld met de opleiding oncologie
 • Je hebt een geldige BIG registratie
 • Minimale beschikbaarheid van 4 maanden
 • Al jouw verplichte vaardigheden en certificaten zijn up-to-date, waaronder het BLS certificaat
 • Jij staat bekend om jouw uitstekende sociale- en contactuele vaardigheden (empathie). Je hebt geen moeite om jouw benadering aan te passen bij culturele verschillen tot jouw eigen ervaring.
 • Zelfstandig werken gaat jou net zo makkelijk af als werken in teamverband
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Spaans is een pr? en je wil je vrijwillig verdiepen in het Papiaments
 • Een goede beheersing van Microsoft Office pakket is vereist
 • Het werken van een 40-urige werkweek hoort erbij en dat is voor jou geen probleem

 

Onze bemiddeling en het contact bij het Horacio Oduber Hospital
 • Je krijgt een contract bij het ziekenhuis voor de duur van de waarneming
 • Wij gaan jou gedurende het hele proces van de waarneming begeleiden. Vanaf het moment dat we akkoord hebben voor jouw inzet, totdat je waarneming stopt
 • Afhankelijk van de duur van je waarneming ontvang je een financi?le tegemoetkoming voor de huur van een woonruimte en vervoer (1 tot 2 maanden)
 • Wij gaan je helpen bij het zoeken naar de juiste partij m.b.t. woonruimte en autohuur
 • Onze emigratiecoaches zijn op het eiland aanwezig en bereikbaar als jij daar behoefte aan hebt
 • Een retourticket Nederland - Aruba mag gedeclareerd worden
 • Uiteraard ontvang je van ons een uitnodiging voor de basisles PapiamentsBon bini Aruba!
 • We organiseren ieder kwartaal een kennismakingsborrel voor de vertrekkende Caribbean kandidaten en je bent daar bij deze voor uitgenodigd!

Jij komt tijdens jouw inzet in dienst van het Horacio Oduber Hospital. Het ziekenhuis volgt voor het salaris en arbeidsvoorwaarden de huidige CAO.

 

Werken op de Caribbean is te gek. Al zeggen we het zelf.

Aruba, Cura?ao, Sint Maarten en Sint Eustatius. Alle eilanden zijn enorm verschillend in woon- en werkcultuur. Het leven en werken op de Caribbean is enorme uitdaging en als je daar een tropische omgeving bij optelt, dan klinkt het natuurlijk als een grote droom. En dat is het ook, maar wel eentje waarbij je ervoor kiest om te werken. In je vrije tijd is er volop ruimte voor zon, strand en alle leuke dingen die de eilanden bieden, maar het wordt niet gewaardeerd als dit op de werkvloer een rol gaat spelen. Jij krijgt een kans die voor jouw lokale collega's niet vanzelfsprekend is. Als je via Healthz naar de Caribbean vertrekt, dan vinden wij het belangrijk dat je daar bewust van bent.

 

Mogen we jou voorstellen als nieuwe oncologieverpleegkundige Aruba?

Lijkt het jou een uitdaging om een nieuwe start te maken? Tijdelijk of langdurig? Ben jij niet bang voor verandering en omarm je nieuwe culturen en ervaringen? Dan is deze vacature echt iets voor jou. We willen graag vrijblijvend kennis met je maken, zodat we je alles over het werken op Aruba kunnen vertellen. Als jij daar net zo enthousiast van wordt als wij dan ligt de kans voor het oprapen! Onze recruiter staat jou graag te woord op +31 (0)20-244 3798 of stuur ons een mailtje op info@healthz.eu.

Sta je nog niet in ons systeem? Dan kan je jezelf eerst vrijblijvend aanmelden via ons sollicitatieformulier. Vergeet niet om jouw CV, motivatie en periode van beschikbaarheid door te geven. Deze informatie hebben wij nodig om jouw match te kunnen maken. 

Vacature Oncologieverpleegkundige Aruba

Oncologie Verpleegkundige
Aruba
Van: -
Inzet minimaal 4 maanden

Contactpersoon

Recruitment team +31(0)20-244 3798 info@healthz.eu