Vacature SEH Verpleegkundige Curaçao

SEH Verpleegkundige Curaçao

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging en kan jouw verpleegkundige expertise wel tegen een stootje? Wij zoeken een enthousiaste Spoedeisende Hulp Verpleegkundige voor Curaçao, om deel uit te maken van het gloednieuwe ziekenhuis op het eiland! Stap jij in hun voetsporen? En ben je minimaal 2 maanden beschikbaar, en bij graag langer? Dan staat er een geweldig avontuur op jou te wachten!

 

Functieomschrijving

In deze uitdagende rol ben je als Spoedeisende Hulp Verpleegkundige dé professional die snel en adequaat handelt bij medische noodsituaties. Je maakt deel uit van het dynamische team van het splinternieuwe Curaçao Medical Center. Samen met SEH-artsen en collega-verpleegkundigen biedt je hoogwaardige spoedeisende zorg aan patiënten met diverse medische aandoeningen. Coördinatie, teamwerk en patiëntgerichtheid staan centraal in deze unieke ervaring. Ben jij klaar voor het avontuur?

 

Over het Curaçao Medical Center (CMC)

Curaçao is een eiland binnen het Koninkrijk der Nederlanden met circa 160.000 inwoners. Het eiland en ook de gezondheidszorg zijn volop in ontwikkeling en dit biedt vele mogelijkheden. In november 2019 werd het nieuwe Curaçao Medical Center (CMC) geopend, met brede specialistische medische zorg en 412 bedden. Het ziekenhuis is een centrum met vrijwel alle basis specialistische functies en een groot aantal topklinische functies dat primair werkt ten dienste van de Curaçaose gemeenschap, maar ook zorg verleent aan patiënten van St. Maarten, de BES eilanden, Aruba en de wijdere regio.

 

Wat wij vragen

- Diploma Verpleegkunde met specialisatie Spoedeisende Hulp.

- Minimaal 2 jaar ervaring als SEH Verpleegkundige.

- Geldige BIG-registratie.

- Aanvullende scholing (TNCC, BLS, ACLS).

- Nederlandse nationaliteit voor werkvergunning.

- Beschikbaarheid van 2 tot 4 maanden.

- Basiskennis Engels (Spaans is een pré).

 

Wat wij bieden

- Begeleiding door Healthz op het gebied van reis, verblijf en werkomstandigheden

- Salaris ingedeeld volgens CAO CMC

- Vergoeding economy retourticket Nederland - Curaçao

- 1 maand financiële tegemoetkoming voor huisvesting en auto

- Mogelijkheid tot basisles Papiaments voor vertrek

- Borrels voor vertrekkende Caribbean kandidaten

- Emigratiecoach aanwezig

 

Solliciteren of meer informatie?

Wil je meer weten over werken als SEH Verpleegkundige op Aruba bij Healthz? Neem contact op met onze recruiter via +31 (0)20-244 3798. Solliciteren kan eenvoudig door het invullen van ons sollicitatieformulier via onderstaande button. We kijken uit naar jouw reactie!

Vacature SEH Verpleegkundige Curaçao

SEH Verpleegkundige
Curaçao
Van: -
Minimaal 2 maanden

Contactpersoon

Recruitment team +31(0)20-244 3798 info@healthz.eu