Vacature SEH Verpleegkundige Aruba

Ayo, SEH verpleegkundige Aruba, ben jij het?!  Werken bij het leukste ziekenhuis van de Caribbean en in je vrije tijd alleen maar op het strand zijn. Het kan tijdens een waarneming van minimaal 2 maanden! Voor het Horacio Oduber Hospital op Aruba zijn wij op zoek naar een SEH Verpleegkundige.

Een tijdelijke en een nieuw avontuur, ook al gunnen we je natuurlijk een verblijf voor onbepaalde tijd bij deze fantastische werkgever! 😉 De voorkeur gaat uit naar waarnemers die een langere periode kunnen blijven.

 

Het Horacio Oduber Hospital (HOH) als werkgever.

Het Horacio Oduber Hospital is een algemeen ziekenhuis en de enige aanbieder van ziekenhuiszorg op het Aruba. Zij streven naar voortdurende verbetering van kwaliteit en veiligheid. De ruim 900 medewerkers werken op basis van hun 5 kernwaarden: Samenwerken, Klantgerichtheid, Integriteit, Professionaliteit en Initiatief (SKIPI). Het ziekenhuis maakt geregeld gebruik van zorgprofessionals die vanuit Nederland een tijd op Aruba komen werken. Dat zal je helpen om jouw draai te vinden als je start met werken bij het ziekenhuis.

 

Het ziekenhuis is uitgebreid met een hele nieuwe vleugel, maar de nieuwe SEH is inmiddels al volledig in gebruik. Een moderne afdeling, die beschikt over 16 bedden, waaronder 2 acute kamers, 2 triagekamers en 9 gemonitorde bedden. Het is een drukke SEH die tussen de 35.000 en 40.000 pati?nten per jaar ziet. Er wordt nauw samengewerkt met 5 SEH artsen, 4 ANIOS/poortartsen, medisch specialisten en ondersteuners vanuit de andere disciplines. De SEH van het HOH vangt alle zorgvragers op, zoals; grote trauma's, thrombolyses, STEMI's, maar ook een significant percentage eerstelijns problematiek.

 

Wat verwachten wij van jou als SEH verpleegkundige Aruba?
 • Je bent in bezit van een afgeronde diploma tot SEH verpleegkundige en minimaal 1 jaar werkervaring
 • Je beschikt over een geldige BIG registratie
 • Ervaring als oudste van dienst
 • De benodigde certificaten en vaardigheden zijn up-to-date
 • Minimaal 2 maanden beschikbaar, maar het liefst langer
 • Hoge mate van zelfstandigheid en niet bang om daadkracht te laten zien
 • Sterke communicatieve en sociale vaardigheden en bekend met de S-bar techniek
 • Goede teamspirit en je staat open voor verandering en vernieuwing
 • Sterk in Nederlands en Engels. Je verdiept je in het Papiaments. Spreek je Spaans? Dat is een grote pr?
 • Je werkt een 40-urige werkweek en dat vind jij prima

 

Werken op de Caribbean is te gek. Al zeggen we het zelf.

Aruba, Cura?ao, Sint Maarten en Sint Eustatius. Alle eilanden zijn enorm verschillend in woon- en werkcultuur. Het leven en werken op de Caribbean is enorme uitdaging en als je daar een tropische omgeving bij optelt, dan klinkt het natuurlijk als een grote droom. En dat is het ook, maar wel eentje waarbij je ervoor kiest om te werken. In je vrije tijd is er volop ruimte voor zon, strand en alle leuke dingen die de eilanden bieden, maar het wordt niet gewaardeerd als dit op de werkvloer een rol gaat spelen. Jij krijgt een kans die voor jouw lokale collega's niet vanzelfsprekend is. Als je via Healthz naar de Caribbean vertrekt, dan vinden wij het belangrijk dat je daar bewust van bent.

 

Wat mag je van het ziekenhuis en de bemiddeling van Healthz verwachten?
 • Je ontvangt een arbeidscontract direct bij het ziekenhuis voor de duur van de waarneming
 • Wij gaan jou van begin tot eind van de waarneming begeleiden. Zowel op het gebied van de reis, het verblijf en werkomstandigheden
 • Onze ervaren emigratiecoaches op Aruba staan voor jou klaar als jij daar behoefte aan hebt
 • Het retourticket Nederland - Aruba mag gedeclareerd worden
 • Een tegemoetkoming in de kosten voor huisvesting en autohuur van het ziekenhuis gedurende maximaal 2 maanden
 • We assisteren je bij het vinden van woonruimte en de huur van een auto
 • Voordat je vertrek organiseren we een basisles Papiaments in een klein gezelschap.
 • Per kwartaal organiseren wij een kennismakingsborrel Caribbean voor de vertrekkende kandidaten
 • En het ALLER belangrijkste we helpen jou aan onvergetelijke herinneringen?

Jij komt tijdens jouw waarneming in dienst van het Horacio Oduber Hospital. Het ziekenhuis volgt voor het salaris en arbeidsvoorwaarden de huidige CAO.

 

Enthousiast over de vacature SEH verpleegkundige Aruba?

Lijkt het jou te gek op om Aruba te werken? En ben jij de perfecte kandidaat als SEH verpleegkundige Aruba? Dan willen we graag met je in gesprek! Ook als je eerst vrijblijvend meer wil weten over het werken op Aruba.

Vul dan ons sollicitatieformulier in via onderstaande button. Let op! We hebben jouw CV, motivatie en de maanden en duur dat je inzetbaar bent nodig om je aanmelding op te pakken.

Vacature SEH Verpleegkundige Aruba

SEH Verpleegkundige
Aruba
Van: -
Inzet minimaal 2 maanden

Contactpersoon

Recruitment team +31(0)20-244 3798 info@healthz.eu