Vacature CSA Medewerker Aruba

Voor het ziekenhuis op 'The One Happy Island' zijn wij op zoek naar een CSA medewerker Aruba! Wil je in de periode van mei t/m december 2022 minimaal 2 maanden op het eiland werken. Of ben je in juni, juli en/of augustus 2022 voor minimaal 1 maand beschikbaar? Let's go!

De absolute voorkeur gaat uit naar een kandidaat die voor langere tijd bij het ziekenhuis aan de slag wil gaan. Word onderdeel van de gemeenschap en het échte Arubaanse leven ervaren. Jouw werkervaring en nieuwsgierige karakter is meer dan gewenst op de afdeling en je maakt herinneringen voor het leven!

 

Waar kom je te werken op Aruba?

Als CSA medewerker Aruba kom je te werken in het Dr. Horacio E. Oduber Hospital. Dit is een algemeen ziekenhuis met 172 bedden. Het Dr. Horacio E. Oduber Hospital telt ruim 900 medewerkers en heeft 20 verschillende specialismen in huis. Zij zetten geregeld personeel in dat vanuit Nederland wordt aangetrokken om bij het ziekenhuis in dienst te komen. Deze ervaring zal het makkelijker maken om jezelf snel op je plek te voelen tijdens deze spannende stap in je carrière. Het gebouw waarin het ziekenhuis is gevestigd, wordt momenteel gemoderniseerd en uitgebreid. Aruba telt ongeveer 120.000 inwoners en wordt dagelijks bezocht door 15.000 toeristen. Als enige aanbieder van ziekenhuiszorg is het hele eiland aangewezen op het Dr. Horacio E. Oduber Hospital.

 

Wat verwachten wij van jou als CSA medewerker Aruba?
 • Je bent een gediplomeerd CSA medewerker
 • Je hebt minimaal 2 jaar relevante ervaring in deze functie
 • Minimaal 1 maand beschikbaarheid in juni, juli en/of augustus of minimaal 2 maanden buiten die periode
 • Jij draait je hand niet om voor het werken van een 40-urige werkweek. Dit is de norm binnen het ziekenhuis
 • Je gelukshormoon slaat op hol als je denkt aan een buitenlandse werkuitdaging
 • Bereid om in wisseldiensten te werken en beschikbaar voor bereikbaarheidsdiensten. Ook als dat in het weekend is
 • Flexibele instelling, sociaal, je bent collegiaal en een echte doorzetter
 • De Nederlandse en Engelse taal hebben geen geheimen voor jou. Kennis van de Spaanse taal is een pré. Je bent bereid om Papiamento te leren

 

Wat mag je van ons verwachten?
 • Je krijgt van ons begeleiding op het gebied van jouw vertrek, verblijf en werkomstandigheden. Vanaf het aller begin totdat je het eiland weer gaat verlaten
 • Onze emigratiecoach op Aruba is bereikbaar als jij daar behoefte aan hebt
 • Een retourticket Nederland - Aruba mag je bij het ziekenhuis declareren
 • Je krijgt van ons een gratis retourticket voor een bezoeker als je minimaal 3 maanden op Aruba gaat werken. De voorwaarden lees je in onze FAQ
 • Afhankelijk van hoe lang je gaat waarnemen ontvang je 1 of 2 maanden een financiële tegemoetkoming voor het huren van woonruimte en een auto
 • Als het past binnen het tijdspad dan krijg je voor jouw vertrek een basisles Papiaments van ons
 • Ieder kwartaal organiseren wij een kennismakingsborrel voor de vertrekkende Caribbean kandidaten
 • Wij helpen jou aan een once in a lifetime ervaring!

Jij komt tijdens jouw inzet in dienst van het Dr. Horacio E. Oduber Hospital. Voor het salaris en de arbeidsvoorwaarden volgens zij de CAO. 


Werken op de Caribbean is te gek. Al zeggen we het zelf.

Aruba, Bonaire, Curaçao, Sint Maarten en Sint Eustatius. Alle eilanden zijn enorm verschillend in woon- en werkcultuur. Het leven en werken op de Caribbean is enorme uitdaging en als je daar een tropische omgeving bij optelt, dan klinkt het natuurlijk als een grote droom. En dat is het ook, maar wel eentje waarbij je ervoor kiest om te werken. In je vrije tijd is er volop ruimte voor zon, strand en alle leuke dingen die de eilanden bieden, maar het wordt niet gewaardeerd als dit op de werkvloer een rol gaat spelen. Jij krijgt een kans die voor jouw lokale collega's niet vanzelfsprekend is. Als je via Healthz naar de Caribbean vertrekt, dan vinden wij het belangrijk dat je daar bewust van bent.

 

Wil je solliciteren voor de functie als CSA Medewerker Aruba?

Heb je de vacature gelezen en word je blij van de inhoud? Laten wij je je in een gesprek dan helemaal overtuigen! Als jij voldoet aan de genoemde functie eisen van CSA medewerker Aruba dan plannen we graag een kennismaking met jou in.

Vragen over deze functie of over het werken op Aruba kun je stellen aan onze recruiters op +31 (0)20-244 3798! Om je aanmelding te kunnen beoordelen ontvangen we je CV, motivatie en beschikbaarheid graag via ons sollicitatieformulier. Sta je al bij ons ingeschreven? Dan mag je jouw nieuwe interesse en periode van inzet mailen naar info@healthz.eu.

Vacature CSA Medewerker Aruba

CSA Medewerker
Aruba
Van: 01/05/2022 - 31/12/2022
Inzet minimaal 30 dagen

Contactpersoon

Recruitment team +31(0)20-244 3798 info@healthz.eu